Производи

 • Сатен хромирана ручка за врата

  Сатен хромирана ручка за врата

  Материјал: легура цинка

  Урез: ЕУРО стандард урезна брава

  Тест сланог спреја: 72-120 сати

  Тестиран циклус: 200.000 пута

  Дебљина врата: 38-50 мм

  Примена: комерцијална и стамбена

  Нормална завршна обрада: мат црна

 • Јединствени дизајн кваке за унутрашња врата

  Јединствени дизајн кваке за унутрашња врата

  Материјал: легура цинка

  Урез: ЕУРО стандард урезна брава

  Тест сланог спреја: 72-120 сати

  Тестиран циклус: 200.000 пута

  Дебљина врата: 38-50 мм

  Примена: комерцијална и стамбена

  Нормалне завршне обраде: мат црна, полирани хром, полирано злато

 • Комплет за закључавање округле унутрашње кваке на вратима

  Комплет за закључавање округле унутрашње кваке на вратима

  Материјал: легура цинка

  Урез: ЕУРО стандард урезна брава

  Тест сланог спреја: 72-120 сати

  Тестиран циклус: 200.000 пута

  Дебљина врата: 38-50 мм

  Примена: комерцијална и стамбена

  Нормалне завршне обраде: сатен црни никл

 • Мат златна квака за врата спаваће собе са бравом

  Мат златна квака за врата спаваће собе са бравом

  Материјал: легура цинка

  Урез: ЕУРО стандард урезна брава

  Тест сланог спреја: 72-120 сати

  Тестиран циклус: 200.000 пута

  Дебљина врата: 38-50 мм

  Примена: комерцијална и стамбена

  Нормалне завршне обраде: мат сатен хром, полирани хром, мат црни, мат сатин златни

 • Квалитетна брава за кваку на вратима

  Квалитетна брава за кваку на вратима

  Материјал: легура цинка

  Урез: ЕУРО стандард урезна брава

  Тест сланог спреја: 72-120 сати

  Тестиран циклус: 200.000 пута

  Дебљина врата: 38-50 мм

  Примена: комерцијална и стамбена

  Нормалне завршне обраде: мат црна, старински месинг, полирани хром

 • Модерна квака за дрвена врата

  Модерна квака за дрвена врата

  Материјал: легура цинка

  Урез: ЕУРО стандард урезна брава

  Тест сланог спреја: 72-120 сати

  Тестиран циклус: 200.000 пута

  Дебљина врата: 38-50 мм

  Примена: комерцијална и стамбена

  Нормалне завршне обраде: мат црна, полирани хром, кафе злато

 • Ручке за врата спаваће собе које се могу закључати

  Ручке за врата спаваће собе које се могу закључати

  Материјал: легура цинка

  Урез: ЕУРО стандард урезна брава

  Тест сланог спреја: 72-120 сати

  Тестиран циклус: 200.000 пута

  Дебљина врата: 38-50 мм

  Примена: комерцијална и стамбена

  Нормалне завршне обраде: мат црна, полирани хром

 • Ручке за врата купатила са закључавањем

  Ручке за врата купатила са закључавањем

  Материјал: легура цинка

  Урез: ЕУРО стандард урезна брава

  Тест сланог спреја: 72-120 сати

  Тестиран циклус: 200.000 пута

  Дебљина врата: 38-50 мм

  Примена: комерцијална и стамбена

  Нормалне завршне обраде: мат сатен хром, полирано злато, сатенски црни никл, полирани хром, мат црни

 • Мат црни сет ручица за туш врата

  Мат црни сет ручица за туш врата

  Материјал: легура цинка

  Урез: ЕУРО стандард урезна брава

  Тест сланог спреја: 72-120 сати

  Тестиран циклус: 200.000 пута

  Дебљина врата: 38-50 мм

  Примена: комерцијална и стамбена

  Нормалне завршне обраде: сатен црни никл

 • Антикна квака за врата са бравом

  Антикна квака за врата са бравом

  Материјал: легура цинка

  Урез: ЕУРО стандард урезна брава

  Тест сланог спреја: 72-120 сати

  Тестиран циклус: 200.000 пута

  Дебљина врата: 38-50 мм

  Примена: комерцијална и стамбена

  Нормална завршна обрада: мат црна

 • Произвођач рукохвата за врата од ружичастог злата

  Произвођач рукохвата за врата од ружичастог злата

  Материјал: легура цинка

  Урез: ЕУРО стандард урезна брава

  Тест сланог спреја: 72-120 сати

  Тестиран циклус: 200.000 пута

  Дебљина врата: 38-50 мм

  Примена: комерцијална и стамбена

  Нормалне завршне обраде: полирано злато, полирани хром, мат црна

 • Кинеска класична ручка за врата

  Кинеска класична ручка за врата

  Материјал: легура цинка

  Урез: ЕУРО стандард урезна брава

  Тест сланог спреја: 72-120 сати

  Тестиран циклус: 200.000 пута

  Дебљина врата: 38-50 мм

  Примена: комерцијална и стамбена

  Нормалне завршне обраде: мат сатен никл, жута бронза

Пошаљите нам своју поруку: