Луксузне кваке за врата по приступачним ценама

 • Комплет брава и ручки за купатило

  Комплет брава и ручки за купатило

  Материјал: легура цинка

  Број модела: 79290

  Дебљина врата: 38-50 мм

  Нормалне завршне обраде: Мат црна;Мат сатен хром

 • Матт Голд приватна квака за врата за купатило

  Матт Голд приватна квака за врата за купатило

  Материјал: легура цинка

  Урез: ЕУРО стандард урезна брава

  Тест сланог спреја: 72-120 сати

  Тестиран циклус: 200.000 пута

  Дебљина врата: 38-50 мм

  Примена: комерцијална и стамбена

  Нормалне завршне обраде: мат ружичасто злато и мат бела, мат сатен златна и сива, сатенска црна никл и сива

 • Арт Децо луксузна лажна квака за врата

  Арт Децо луксузна лажна квака за врата

  Материјал: легура цинка

  Урез: ЕУРО стандард урезна брава

  Тест сланог спреја: 72-120 сати

  Тестиран циклус: 200.000 пута

  Дебљина врата: 38-50 мм

  Примена: комерцијална и стамбена

  Нормалне завршне обраде: сатен црни никл и мат сатен никл, мат сатен никл и мат црни

 • Унутрашња квака са кључем

  Унутрашња квака са кључем

  Материјал: легура цинка

  Урез: ЕУРО стандард урезна брава

  Тест сланог спреја: 72-120 сати

  Тестиран циклус: 200.000 пута

  Дебљина врата: 38-50 мм

  Примена: комерцијална и стамбена

  Нормалне завршне обраде: мат црна и полирани хром, мат сатен никл и мат црна

 • Луксузна стамбена квака за пролазна врата

  Луксузна стамбена квака за пролазна врата

  Материјал: легура цинка

  Урез: ЕУРО стандард урезна брава

  Тест сланог спреја: 72-120 сати

  Тестиран циклус: 200.000 пута

  Дебљина врата: 38-50 мм

  Примена: комерцијална и стамбена

  Нормалне завршне обраде: сатен црни никл и мат црни, мат сатен никл и сатен црни никал

 • Винтаге квака за унутрашња врата

  Винтаге квака за унутрашња врата

  Материјал: легура цинка

  Урез: ЕУРО стандард урезна брава

  Тест сланог спреја: 72-120 сати

  Тестиран циклус: 200.000 пута

  Дебљина врата: 38-50 мм

  Примена: комерцијална и стамбена

  Нормалне завршне обраде: полирани хром и мат бела, мат сатен никл и мат црна

 • Луксузна декоративна брава за кваку

  Луксузна декоративна брава за кваку

  Материјал: легура цинка

  Урез: ЕУРО стандард урезна брава

  Тест сланог спреја: 72-120 сати

  Тестиран циклус: 200.000 пута

  Дебљина врата: 38-50 мм

  Примена: комерцијална и стамбена

  Нормалне завршне обраде: мат црна и полирани хром, мат сатен никл и мат црна

 • Црна квака за стамбена врата

  Црна квака за стамбена врата

  Материјал: легура цинка

  Урез: ЕУРО стандард урезна брава

  Тест сланог спреја: 72-120 сати

  Тестиран циклус: 200.000 пута

  Дебљина врата: 38-50 мм

  Примена: комерцијална и стамбена

  Нормалне завршне обраде: мат сатен никл и мат црна

 • Ручка за врата од легуре цинка без розете

  Ручка за врата од легуре цинка без розете

  Материјал: легура цинка

  Урез: ЕУРО стандард урезна брава

  Тест сланог спреја: 72-120 сати

  Тестиран циклус: 200.000 пута

  Дебљина врата: 38-50 мм

  Примена: комерцијална и стамбена

  Нормалне завршне обраде: сатен црни никл и мат сатенски никл

 • Луксузна унутрашња кожна квака за врата

  Луксузна унутрашња кожна квака за врата

  Материјал: легура цинка

  Урез: ЕУРО стандард урезна брава

  Тест сланог спреја: 72-120 сати

  Тестиран циклус: 200.000 пута

  Дебљина врата: 38-50 мм

  Примена: комерцијална и стамбена

  Нормалне завршне обраде: сатен црни никл & бела, мат сатен никл & браон

 • Ручка за врата спаваће собе од ружичастог злата

  Ручка за врата спаваће собе од ружичастог злата

  Материјал: легура цинка

  Урез: ЕУРО стандард урезна брава

  Тест сланог спреја: 72-120 сати

  Тестиран циклус: 200.000 пута

  Дебљина врата: 38-50 мм

  Примена: комерцијална и стамбена

  Нормалне завршне обраде: сатен црни никл и мат сатен никл, мат ружичасто злато и мат бела

Пошаљите нам своју поруку: