Унутрашње ручке за врата

 • Сет профилних брава за унутрашња врата

  Сет профилних брава за унутрашња врата

  Материјал: легура алуминијума

  Уложак: ЕУРО стандардна брава

  Тест сланог спреја: 72-120 сати

  Тестиран циклус: 200.000 пута

  Дебљина врата: 38-50 мм

  Примена: комерцијална и стамбена

  Нормална завршна обрада: мат црно-црна, мат црно-бела

 • Минималистички дизајн ентеријера за профилна врата

  Минималистички дизајн ентеријера за профилна врата

  Материјал: легура цинка

  Уложак: ЕУРО стандардна брава

  Тест сланог спреја: 72-120 сати

  Тестиран циклус: 200.000 пута

  Дебљина врата: 38-50 мм

  Примена: комерцијална и стамбена

  Нормална завршна обрада: мат црно-црна, мат црно-бела

 • Комплет брава и ручки за купатило

  Комплет брава и ручки за купатило

  Материјал: легура цинка

  Број модела: 79290

  Дебљина врата: 38-50 мм

  Нормалне завршне обраде: Мат црна;Мат сатен хром

 • Матт Голд приватна квака за врата за купатило

  Матт Голд приватна квака за врата за купатило

  Материјал: легура цинка

  Урез: ЕУРО стандард урезна брава

  Тест сланог спреја: 72-120 сати

  Тестиран циклус: 200.000 пута

  Дебљина врата: 38-50 мм

  Примена: комерцијална и стамбена

  Нормалне завршне обраде: мат ружичасто злато и мат бела, мат сатен златна и сива, сатенска црна никл и сива

 • Врхунски добављач минималистичких квака за врата

  Врхунски добављач минималистичких квака за врата

  Материјал: легура алуминијума

  Уложак: ЕУРО стандардна брава

  Тест сланог спреја: 72-120 сати

  Тестиран циклус: 200.000 пута

  Дебљина врата: 38-50 мм

  Примена: комерцијална и стамбена

  Нормална завршна обрада: мат црно-црна, мат црно-бела

 • Арт Децо луксузна лажна квака за врата

  Арт Децо луксузна лажна квака за врата

  Материјал: легура цинка

  Урез: ЕУРО стандард урезна брава

  Тест сланог спреја: 72-120 сати

  Тестиран циклус: 200.000 пута

  Дебљина врата: 38-50 мм

  Примена: комерцијална и стамбена

  Нормалне завршне обраде: сатен црни никл и мат сатен никл, мат сатен никл и мат црни

 • Унутрашња квака са кључем

  Унутрашња квака са кључем

  Материјал: легура цинка

  Урез: ЕУРО стандард урезна брава

  Тест сланог спреја: 72-120 сати

  Тестиран циклус: 200.000 пута

  Дебљина врата: 38-50 мм

  Примена: комерцијална и стамбена

  Нормалне завршне обраде: мат црна и полирани хром, мат сатен никл и мат црна

 • Луксузна стамбена квака за пролазна врата

  Луксузна стамбена квака за пролазна врата

  Материјал: легура цинка

  Урез: ЕУРО стандард урезна брава

  Тест сланог спреја: 72-120 сати

  Тестиран циклус: 200.000 пута

  Дебљина врата: 38-50 мм

  Примена: комерцијална и стамбена

  Нормалне завршне обраде: сатен црни никл и мат црни, мат сатен никл и сатен црни никал

 • Винтаге квака за унутрашња врата

  Винтаге квака за унутрашња врата

  Материјал: легура цинка

  Урез: ЕУРО стандард урезна брава

  Тест сланог спреја: 72-120 сати

  Тестиран циклус: 200.000 пута

  Дебљина врата: 38-50 мм

  Примена: комерцијална и стамбена

  Нормалне завршне обраде: полирани хром и мат бела, мат сатен никл и мат црна

 • Луксузна декоративна брава за кваку

  Луксузна декоративна брава за кваку

  Материјал: легура цинка

  Урез: ЕУРО стандард урезна брава

  Тест сланог спреја: 72-120 сати

  Тестиран циклус: 200.000 пута

  Дебљина врата: 38-50 мм

  Примена: комерцијална и стамбена

  Нормалне завршне обраде: мат црна и полирани хром, мат сатен никл и мат црна

 • Црна квака за стамбена врата

  Црна квака за стамбена врата

  Материјал: легура цинка

  Урез: ЕУРО стандард урезна брава

  Тест сланог спреја: 72-120 сати

  Тестиран циклус: 200.000 пута

  Дебљина врата: 38-50 мм

  Примена: комерцијална и стамбена

  Нормалне завршне обраде: мат сатен никл и мат црна

 • Сатен црни никл ручица за врата

  Сатен црни никл ручица за врата

  Материјал: легура цинка

  Урез: ЕУРО стандард урезна брава

  Тест сланог спреја: 72-120 сати

  Тестиран циклус: 200.000 пута

  Дебљина врата: 38-50 мм

  Примена: комерцијална и стамбена

  Нормалне завршне обраде: мат црна, мат бела

1234Следећи >>> Страна 1 / 4

Пошаљите нам своју поруку: